Het bestuur in Kenia.

 
 

Het Destiny Children's Center is een zelfstandige stichting en heeft zodoende ook haar eigen bestuur, dat voornamelijk bestaat uit jonge, idealistische inwoners van Mombasa en Likoni die (vrijwel allemaal op vrijwillige basis) een bijdrage leveren aan de toekomst van de kinderen in Likoni en aan de toekomst van Kenia. Met dit bestuur werkt stichting Likoni Onderneemt intensief samen. Het bestuur bestaat uit vijf leden, die hier kort even worden voorgesteld.

  • Mama Ken - de oprichter van het Destiny Children's Center. Hoewel ze het tegenwoordig -in verband met haar leeftijd- iets rustiger aan doet, is zij nog steeds bijna dagelijks op de school te vinden en is zij voor de docenten en de kinderen een bron van inspiratie.
  • Kenneth Ngombe - voorzitter van het bestuur. Hij is de zoon van Mama Ken, midden dertig en getrouwd met Sheila.  Samen met haar heeft hij een dochter en een zoon. Kenneth is vorig jaar op bezoek geweest in Nederland en heeft door die reis (nog meer) inspiratie en ideeën gekregen voor de ontwikkeling van de school. Het is een man met een visie die zoekt naar nieuwe mogelijkheden om het Destiny Children's Center te verbeteren.
  • Alice Njoki Kiarie - is begin dertig en werkt als administrateur bij de Keniaanse keuringsdienst van waren. Ze is daarnaast ook muzikant en maakt voornamelijk Gospel-muziek.
  • Penina Ngombe - is dochter van Mama Ken, heeft een groot organisatorisch talent en werkt als trainer. Ze geeft bedrijven en organisaties trainingen over leiderschap en samenwerken. Daarnaast speelt ze samen met Alice in een band.
  • Frank Hagelstein - voorzitter van het bestuur van stichting Likoni Onderneemt en de schakel tussen het bestuur van Destiny Children's Center en stichting Likoni Onderneemt.

 

2011-mama-ken-school-bestuur-stichting-likoni-onderneemt-kenia-mombassa-afrika.jpg